Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #500

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stomen
stoven
blancheren
frituren
pittig
vijzelen
bakken
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Pangsit Mie
Eiermie met kip, varkensvlees en Won Ton ball...
Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave

Bijgerechten

Udang Djahe
Garnalenballetjes met groenten in bouillon
Pempek Kulit Ikan
Gefrituurde viskoekjes
Malbi
Gestoofd pittig rundvlees
Babi Badjak
Gebakken speklapjes in sambalsaus

Groente / fruitgerechten

Cah Paksoi Dua
Paksoi met kip en prei in bouillon
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!