Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #511

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
bakken
pittig
vijzelen
stoven
oven
heet
blenden
marineren
koud
lauw
zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Tanni
Gebakken rijst met ei en erwten
Nasi Goreng
Gebakken rijst met vlees en groenten
Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen

Bijgerechten

Wonosobo
Omelet van tahu en prei met een sambalsausje
Udang Masak Kuning
Pittige garnalen in een gele kokossaus
Tumis Andewi
Roerbak van andijvie met champignons en garna...
Ikan Pedis Dua
Pittige makreel uit de oven
Binte Biluhuta
Garnalensoep met mais en kokos
Kari Domba
Gestoofd lamsvlees in een pittige, kruidige s...
Smoor Kambing Daun Djeruk
Geitenvlees gestoofd met citroenbladeren

Groente / fruitgerechten

Brongkos Daging
Gestoofd rundvlees met sperziebonen en keluwa...
Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...

Acars

Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!