Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #516

Deze rijsttafel is geschikt voor 6 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
marineren
wokken
warm
hartig
koken
stoven
vijzelen
heet
bbq
frituren
zoet and zuur
koud

Basisgerechten

Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen
Mie Ayam Pangsit Kuah
Eiermie in kippenbouillon met gekookte pangsi...

Bijgerechten

Babi Cau Pudak
Varkensvlees met su-un
Abon Ayam Tiga
Drooggebakken kip met kruiden
Smoor Babi Perai
Smoor van speklapjes, selderij en prei
Sateh Padang Dua
Blokjes rundvlees aan een spies

Groente / fruitgerechten

Tumis Tempeh Tauge
Gestoofde tempeh met tauge en kouseband
Babi Buncis
Varkensvlees met sperziebonen

Acars

Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Download de rijsttafel
Moment geduld!