Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #521

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
heet
vijzelen
marineren
bbq
zoet-zuur
pittig
koken
stoven
blancheren
bakken
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...
Nasi Goreng Kambing
Pittig gekruide gebakken rijst met geitenvlee...

Bijgerechten

Sateh Hati Ayam
Sateh van kippenlevertjes
Babi Nanas Tiga
Zoet/zure varkensvlees met paprika en ananas
Tumis Menir
Gebakken varkensvlees met spinazie
Sateh Kambing Madura
Blokjes geitenvlees aan een spies

Groente / fruitgerechten

Lotek Djawa
Gemengde groenten met een aardappelsausje
Frikadel Paprika
Gevulde paprika's met kalfsgehakt

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!