Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #526

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
stoven
vijzelen
warm
pittig
oven
frituren
marineren
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Babi Cau Pudak Dua
Pittig gerecht van rijstvermicelli en varkens...
Mihoen Ayam Bawang
Mihoen met kip en uien in bouillon

Bijgerechten

Bandeng Santen
Makreel in kokosmelksaus
Gulai Domba
Gestoofd lamsvlees in een pittige kokosmelksa...
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon
Terik Tempeh
Gesmoorde tempeh in kruidige kokosmelksaus

Groente / fruitgerechten

Cah Kol Cina
Chinese kool in kippenbouillon
Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!