Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #535

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
blancheren
warm
stoven
oven
heet
bbq
vijzelen
grillen
frituren
marineren
blenden
stomen
pittig
zoet-zuur
lauw
koelen
koud

Basisgerechten

Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten
Nasi Ayam Zukini
Gekookte rijst in kokosmelk met kip en courge...
Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...

Bijgerechten

Pastei Tutup Tiga
Ovenpastei met kip, groente en aardappelpuree
Sateh Padang Dua
Blokjes rundvlees aan een spies
Ikan Panggang
Makreel van de barbecue of grill
Smoor Labu Terong
Gesmoorde aubergines en pompoen in kippenboui...
Tahu Telor
Gebakken tahu met ei en ketjapsaus
Orak Arik Udang
Omelet met garnalen en Javaanse suiker
Pepesan Ikan
Pittig gekruide makreel van de barbecue

Groente / fruitgerechten

Ikan Bungkus
Gestoomde scholfilets gewikkeld in paksoi
Sambal Goreng Rebung
Gestoofde bambuscheuten in pikante kokosmelk

Acars

Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!