Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #537

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
bakken
heet
frituren
vijzelen
zoet
pittig
zoet-zuur
blancheren
koud
lauw
rauw
koelen
zuur

Basisgerechten

Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi
Nasi Goreng Lap Cheong
Gebakken rijst met Chinese worst en garnalen
Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente

Bijgerechten

Telor Sambal Peteh
Sambal met gefrituurde eieren en peteh
Ayam Cina Lychee
Kip met lychees
Kentang Goreng
Gebakken aardappelen met kruiden en gehakt
Ayam Smoor
Gestoofde kipfilet in ketjap met gember
Dadar Isi Bandung
Gevulde omelet met gehakt en prei
Babi Sayur
Varkensvlees met verschillende groenten
Rendang Empat
Drooggebakken rundvlees in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Kentang Kering Manis
Zoete, pittige aardappelreepjes
Asinan Dua
Zoet/zure groenten en tahu overgoten met een ...
Sambal Goreng Buncis dan Udang
Sperziebonen met garnalen in kokosmelk

Acars

Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!