Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #549

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
pittig
stoven
stomen
vijzelen
marineren
frituren
bbq
oven
heet
blenden
zoet-zuur
koud
rauw
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Tongkol
Gebakken rijst met tonijn en witte kool
Nasi Goreng Djawa
Gebakken rijst met sjalotjes
Nasi Kebuli Kambing
Gestoomde rijst met geitenvlees en kokosmelk

Bijgerechten

Ayam Goreng Mentega Dua
Gebakken kip in een pittige botersaus
Rempah Ayam
Gebakken, kruidige koekjes van kippengehakt
Sateh Bakso
Gehaktballetjes aan een spies
Ayam Djeruk Dua
Gebakken kip met citroen
Daging Belaser
Pikant rundvlees gestoofd in kokosmelk
Balado Ikan Kembung
Gebakken makreel in een hete saus
Gulai Bagar
Gesmoord, gekruid lamsvlees in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis
Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!