Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #554

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
stomen
warm
frituren
koelen
koud
lauw
heet
stoven
vijzelen
zoet-zuur

Basisgerechten

Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen
Bakwan Surabaya
Mie met gevulde vleespakketjes en gehaktballe...

Bijgerechten

Perkedel Kentang Kornet
Aardappelkoekjes met corned beef
Kambing Masak Peteh
Gestoofd geitenvlees in een hete saus met pet...
Sapi Goreng
Gebakken rundvleesreepjes met ketjap en papri...
Asem Manis Tempeh
Gestoofde tempeh in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel
Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!