Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #556

Deze rijsttafel is geschikt voor 5 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
heet
marineren
bbq
grillen
vijzelen
bakken
frituren
stoven
lauw
oven
koelen
zuur
koud

Basisgerechten

Nasi Uduk Dua
Gekookte rijst met kruiden in kokosmelk
Pangsit Mie
Eiermie met kip, varkensvlees en Won Ton ball...

Bijgerechten

Iga Kambing Bakar
Geitenribben van de barbecue met een hete sau...
Sateh Ayam Bekasi
Blokjes kippenvlees aan een spies
Dendeng Pedis
Zeer pittig, krokant gebakken rundvlees
Tempeh Goreng
Gebakken tempehblokjes

Groente / fruitgerechten

Perkedel Ikan
Gebakken aardappel-viskoekjes
Gulai Manis Kangkung
Waterspinazie en garnalen in een kokosmelksau...

Acars

Acar Bit
Zure rode bieten
Download de rijsttafel
Moment geduld!