Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Indonesische rijsttafel #567
Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.
Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.
Rijsttafel tags
heet
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
marineren
frituren
stoven
bakken
stomen
koelen
koud
zoet-zuur
Basisgerechten
Nasi Goreng Magelangan
Pittige gebakken rijst met mie
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei
Bijgerechten
Ayam Bawang Putih
Gefrituurde kippenpoten met knoflook
Daging Rawon
Gekruid rundvlees met keluwaknoten
Perkedel Daging Kentang
Gefrituurde aardappel-gehaktkoekjes
Maiskoeken
Koekjes van mais en garnalen
Groente / fruitgerechten
Sateh dan Selada Ketimun
Kipfilet met satehsaus en komkommersalade
Buncis Khas Bali
Sperzieboontjes op Balinese wijze
Acars
Acar Djahe
Zoet/zure gember