Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #567

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
marineren
frituren
stoven
bakken
stomen
koelen
koud
zoet-zuur

Basisgerechten

Nasi Goreng Magelangan
Pittige gebakken rijst met mie
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei

Bijgerechten

Ayam Bawang Putih
Gefrituurde kippenpoten met knoflook
Daging Rawon
Gekruid rundvlees met keluwaknoten
Perkedel Daging Kentang
Gefrituurde aardappel-gehaktkoekjes
Maiskoeken
Koekjes van mais en garnalen

Groente / fruitgerechten

Sateh dan Selada Ketimun
Kipfilet met satehsaus en komkommersalade
Buncis Khas Bali
Sperzieboontjes op Balinese wijze

Acars

Acar Djahe
Zoet/zure gember
Download de rijsttafel
Moment geduld!