Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #585

Deze rijsttafel is geschikt voor 7 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
stoven
marineren
vijzelen
oven
heet
bbq
bakken
blenden
pittig
blancheren
rauw
koud
zoet-zuur
lauw

Basisgerechten

Nasi Kuning Tiga
Gele rijst gekookt in kokosmelk
Nasi Goreng Tongkol
Gebakken rijst met tonijn en witte kool
Udang dan Nasi
Rijst met champignons, kastanjes en garnalen

Bijgerechten

Sop Ayam Pandan
Kippensoep met pandanrijst
Sambal Goreng Ayam
Gebakken, gesmoorde kip met kruiden
Babi Panggang
Geroosterd varkensvlees in zoete saus
Udang Kuah Asam Pedis
Garnalen in een zure, zeer pikante bouillon
Sateh Madura
Blokjes varkensvlees aan een spies
Dadar Udang Goreng
Opgerolde omelet met garnalen
Pepesan Ikan
Pittig gekruide makreel van de barbecue

Groente / fruitgerechten

Kembang Kol Goreng
Gebakken bloemkool met spekreepjes
Kari Terong
Aubergine gestoofd in een kokosmelksaus

Acars

Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Download de rijsttafel
Moment geduld!