Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #591

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
wokken
warm
koken
koelen
koud
stomen
frituren
marineren
bbq
vijzelen
heet
stoven
pittig
zoet
zoet-zuur
rauw
lauw

Basisgerechten

Bami Goreng Dua
Heerlijke bami met tauge en witte kool
Lontong
Blokjes gekookte rijst
Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk

Bijgerechten

Frikadel Udang
Gefrituurde garnalenkoekjes
Dadar Telor
Omelet met uiringen
Sateh Kambing
Blokjes geitenvlees aan een spies
Dadar Ayam
Gevulde omelet met kipfilet en heerlijke krui...
Gulai Bagar
Gesmoord, gekruid lamsvlees in kokosmelk
Ikan Kuning
Gestoofde makreel in bouillon
Sateh Kambing met Ketjapsaus
Geitenvlees aan een spies met saus

Groente / fruitgerechten

Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus
Sayur Godok
Groente in een kokossaus
Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Download de rijsttafel
Moment geduld!