Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #623

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
frituren
marineren
wokken
zoet
stoven
heet
vijzelen
zuur
bakken
blancheren
pittig
blenden
koud
zoet and zuur
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Kuning Tiga
Gele rijst gekookt in kokosmelk
Bakwan Surabaya
Mie met gevulde vleespakketjes en gehaktballe...

Bijgerechten

Daging Madu dan Wijen
Gemarineerd rundvlees in ketjap en honing, be...
Ayam Nanas Wijen
Kipfilet met champignons, ananas en sesamzaad...
Ayam Bakar Rica
Kip gebakken in een pittige kruidenpasta
Ikan Dengan Bumbu
Gefrituurde kabeljauwfilet met een tomatensau...
Bami Kuah
Bami met ribbetjes en groenten in bouillon
Ikan Kuning
Gestoofde makreel in bouillon
Cah Rebung
Varkensvlees met bamboe, garnalen en bouillon

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Buncis
Sperzieboontjes in kruidige kokosmelk
Ketimun Santen
Gestoofde komkommer in kruidige kokosmelksaus
Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus

Acars

Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!