Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #631

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
koken
stoven
oven
frituren
pittig
marineren
blenden
blancheren
vijzelen
koud
zoet-zuur
koelen
lauw

Basisgerechten

Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...
Bami Goreng Daging
Heerlijke bami van eiermie, champignons en ru...
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen

Bijgerechten

Ayam Djeruk Dua
Gebakken kip met citroen
Loempia Semarang
Loempia's met saus en frisse komkommer ac...
Ayam Bumbu Hijau
Kip gebakken in een groene kruidenpasta
Dendeng Agee
Gemarineerd rundvlees, gebakken in kruidige k...
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees
Kari Daging
Gestoofd rundvlees in kokosmelksaus
Gulai Kambing
Lamsvlees in kruidige kokosmelksaus

Groente / fruitgerechten

Orak Arik Udang Buncis
Garnalen en sperzieboontjes met ei
Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Download de rijsttafel
Moment geduld!