Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #633

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
bakken
koken
stoven
vijzelen
frituren
marineren
zoet-zuur
blancheren
bbq
grillen
blenden
oven
heet
zoet
koelen
koud
rauw

Basisgerechten

Nasi Peck Swie
Gebakken rijst met ei, erwten en ham
Babi Cau Pudak Dua
Pittig gerecht van rijstvermicelli en varkens...
Mie Ayam Sayur
Mie met kip en groenten

Bijgerechten

Ayam Goreng Mentega Dua
Gebakken kip in een pittige botersaus
Udang dan Tauge
Garnalen gemarineerd in sherry met tauge
Sateh Lilit Ayam Dua
Spiesjes van kruidig kippengehakt
Bengaalse lappen
Gesmoorde runderlappen in kokosmelk
Babi Panggang
Geroosterd varkensvlees in zoete saus
Gulai Kambing
Lamsvlees in kruidige kokosmelksaus
Gulai Bagar
Gesmoord, gekruid lamsvlees in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari
Hamlappen met kokosmelk en kruiden
Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!