Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #643

Deze rijsttafel is geschikt voor 6 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
wokken
warm
koken
stomen
frituren
vijzelen
marineren
heet
stoven
pittig
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Bami Goreng Dua
Heerlijke bami met tauge en witte kool
Nasi Sela
Gestoomde witte rijst met zoete aardappel

Bijgerechten

Perkedel Udang
Gefrituurde garnalenkoekjes met mais
Tongkol Goreng Saus Putih
Tonijn in een witte saus
Ayam Pedis Dua
Kippenpoten gebakken in een pittige bumbu
Bumbu Bali Ikan Dua
Kabeljauw met kruidige tomatensaus

Groente / fruitgerechten

Tumis Paksoi Udang
Pittige roerbak van paksoi en garnalen
Sop Buncis
Kippensoep met sperziebonen

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!