Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #666

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
marineren
bbq
stoven
zoet
frituren
koud
oven
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei

Bijgerechten

Sateh Sapi Dua
Blokjes rundvlees aan een spies
Ayam Putih
Kip gestoofd in kokosmelk met heerlijke kruid...
Tahu Telor Dua
Omelet met stukjes tahu en een sausje
Pepesan Dua
Gekruide, pittige makreel uit de oven

Groente / fruitgerechten

Sop Buncis
Kippensoep met sperziebonen
Smoor Labu Terong
Gesmoorde aubergines en pompoen in kippenboui...

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!