Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #669

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
stomen
pittig
stoven
vijzelen
marineren
zoet-zuur
zoet
frituren
rauw
koud
zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Singapore
Gebakken rijst met garnalen, ei en komkommer
Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk

Bijgerechten

Udang Kemirie
Pittige, grote garnalen met kemirienoten
Sambal Goreng Hati
Gekookte kippenlever in saus
Ayam Indonesia
Gebakken kipkarbonades
Babi Nanas Dua
Varkensvlees met ananas in een zoet/zuur saus...

Groente / fruitgerechten

Rujak Sayur Mentah
Salade van groente en tofu met zoete, pittige...
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Bawang Merah
Zure sjalotjes met peperkorrels
Download de rijsttafel
Moment geduld!