Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #68

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
stomen
warm
wokken
vijzelen
heet
koken
stoven
zuur
pittig
zoet-zuur
marineren
rauw
blenden
koud

Basisgerechten

Nasi Gurih Kraton
Witte rijst gekookt en gestoomd in kokosmelk
Nasi Goreng Kencur
Gebakken rijst met kencur en eieren

Bijgerechten

Gulai Ayam
Pittige kippenpoten gestoofd in kokosmelk
Orak Arik Tiga
Roerbak van kool met gehakt en eieren
Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...
Bacang
Gevulde kleefrijstpakketjes met gehakt en ged...

Groente / fruitgerechten

Sayur Gule Buncis
Kip met sperzieboontjes in kokosmelk
Asinan Bogor
Salade van vruchten en groenten met sausje

Acars

Acar Djahe
Zoet/zure gember
Download de rijsttafel
Moment geduld!