Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #685

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
marineren
wokken
warm
pittig
oven
grillen
stoven
vijzelen
zoet-zuur
frituren
bbq
blancheren
blenden
koud
koelen
rauw
heet

Basisgerechten

Nasi Tahu
Gebakken witte rijst met tahu, satehsaus en b...
Mie Ayam Pangsit Kuah
Eiermie in kippenbouillon met gekookte pangsi...
Nasi Tanni
Gebakken rijst met ei en erwten

Bijgerechten

Ayam Pedis Surabaya
Pittig gemarineerde kip van het spit
Gangan Udang
Garnalen gestoofd in kokossaus
Kari Kambing
Gesmoord geitenvlees in kokosmelk
Tjap Tjoy Tempeh
Tempeh met groenten en ananas in een zacht sa...
Ayam Ingkung
Gestoofde kip in kokosmelk, van de barbecue
Sateh Kambing
Blokjes geitenvlees aan een spies
Babi Panggang Lima
Gegrild varkensvlees met een saus en acar

Groente / fruitgerechten

Tjap Tjoy
Vegetarisch groentegerecht
Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Acar
Pittige zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!