Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #7

Deze rijsttafel is geschikt voor 14 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
frituren
warm
wokken
bakken
heet
stoven
vijzelen
zoet
marineren
bbq
blenden
pittig
zuur
zoet-zuur
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Bakwan Surabaya
Mie met gevulde vleespakketjes en gehaktballe...
Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente

Bijgerechten

Abon
Drooggebakken pittig rundvlees met kokosmelk
Sateh Ayam Ubud
Blokjes kippenvlees aan een spies
Dadar Tahu Tiga
Pannenkoek van tahu met ui
Gulai Kambing Empat
Geitenvlees gestoofd in een kokosmelksaus
Piloos
Aardappelkoekjes bestrooid met suiker
Sambal Goreng Basa
Rundvlees met petehbonen en garnalen
Sateh Kambing
Blokjes geitenvlees aan een spies

Groente / fruitgerechten

Sayur Godok
Groente in een kokossaus
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus
Sayur Asem
Groenten met runderpoulet en pinda's in b...

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Bawang
Sjalotjes in het zuur
Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!