Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #73

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
koken
stoven
blancheren
pittig
blenden
bakken
grillen
vijzelen
heet
frituren
zoet-zuur
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon
Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten

Bijgerechten

Ayam Peteh Ketjap
Gestoofde kip in kruidige saus met petehbonen
Ayam Kalio
Gestoofde kip in kokos
Dadar Telor Bebek Saus Tomat
Omelet met garnalen en krab in tomatensaus
Frikadel Paprika
Gevulde paprika's met kalfsgehakt
Ayam Bakar
Gekruide, gegrilde kip
Ikan Pedis Tiga
Gestoofde, pittige red snapper
Tumis Kacang Panjang Udang
Kouseband met mais en garnalen

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Buncis dan Udang
Sperziebonen met garnalen in kokosmelk
Brokoli Goreng Tepung
Gefrituurde broccoli in een jasje

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!