Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #768

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
marineren
wokken
warm
koken
hartig
stoven
vijzelen
bakken
frituren
blancheren
koud
zuur
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen
Mie Goreng Atjeh
Mie met Chinese kool en visballetjes

Bijgerechten

Rendang Ayam
Gestoofde kip met kokos
Tahu Telor Tiga
Omelet met tahu en pindasaus
Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...
Babi Cin Dua
Varkensvlees met aardappeltjes en taoco

Groente / fruitgerechten

Smoor Labu Terong
Gesmoorde aubergines en pompoen in kippenboui...
Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!