Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #77

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
stoven
stomen
vijzelen
warm
bakken
koken
zuur
frituren
marineren
bbq
pittig
heet
koud
lauw
koelen

Basisgerechten

Nasi Kebuli Kambing
Gestoomde rijst met geitenvlees en kokosmelk
Nasi Goreng Kepiting
Gebakken rijst met garnalen en krab
Mie Kukus
Gestoomde mie met kokosmelk en gekruid gehakt

Bijgerechten

Fu Yong Hai Bayam
Gefrituurde gehaktkoekjes met spinazie en een...
Sateh Ayam Wijen
Sateh van kipfilet met pindasaus en sesamzaad...
Tongkol Goreng Saus Putih
Tonijn in een witte saus
Sop Tahu Bakso
Gevulde tofu met gehakt in een bouillon
Sateh Tempeh Dua
Gefrituurde spiesjes van tempeh
Krengsengan Kambing
Gestoofd, zeer pittig geitenvlees
Cah Rebung
Varkensvlees met bamboe, garnalen en bouillon

Groente / fruitgerechten

Cah Jagung Muda
Zachte groenten in een gebonden vissaus
Sayur Godok
Groente in een kokossaus

Acars

Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Acar Bawang Merah
Zure sjalotjes met peperkorrels
Download de rijsttafel
Moment geduld!