Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #79

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
bakken
wokken
stoven
zoet
vijzelen
heet
blenden
oven
marineren
bbq
frituren
blancheren
koud
lauw
zoet-zuur
pittig
rauw
koelen

Basisgerechten

Nasi Kuning Tiga
Gele rijst gekookt in kokosmelk
Bami Goreng
Bami met varkensvlees en garnalen
Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon

Bijgerechten

Udang Paptom
Garnalen met paprika en tomaat in een sausje
Daging Agee
Gestoofd rundvlees met kokos
Gulai Kambing Empat
Geitenvlees gestoofd in een kokosmelksaus
Frikadel Bakar
Aardappel-gehaktschotel met leverpastei
Pepesan Ikan
Pittig gekruide makreel van de barbecue
Rawon Buntut
Ossenstaartsoep met keluwaknoten
Sambal Telor
Gekookte eieren overgoten met sambal

Groente / fruitgerechten

Tumis Buncis
Sperziebonen in kruidige bouillon
Pecel Tahu
Tahu, komkommer en tauge met een kruidige sau...

Acars

Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!