Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #800

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
marineren
wokken
warm
hartig
koken
heet
vijzelen
grillen
stomen
frituren
stoven
koud
blenden
drogen
zuur
bbq
bakken
zoet-zuur
koelen
blancheren

Basisgerechten

Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen
Nasi Goreng Paksoi
Gebakken rijst met kalkoenfilet en paksoi
Nasi Goreng Kambing
Pittig gekruide gebakken rijst met geitenvlee...

Bijgerechten

Ikan Bakar Ketjap Dua
Pittige gegrilde vis met een botersausje en k...
Telor Kukus
Gestoomde omelet met kokosmelk
Ikan Ketjap Manis
Kabeljauw gestoofd in een zoete ketjapsaus
Sambal Kencur
Sambal op basis van kencur
Bumbu Bali Ikan
Vis in kruidige saus
Kroepoek Tempeh Dua
Dunne, krokante tempeh in een jasje
Udang Pedis Dua
Garnalen in een hete saus met petehbonen

Groente / fruitgerechten

Ayam Pindang Serani
Gestoofde kip met een frisse smaak
Sateh Babi Ketjap
Blokjes varkenshaas aan een spies met satehsa...
Ikan Manis dan Masam
Visticks en groenten met een zoet/zure saus

Acars

Acar Telor
Zure gekruide eieren
Acar Tahu
Gestoofde tofu in kokosmelk
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!