Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #817

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
pittig
blenden
marineren
frituren
zoet-zuur
heet
rauw
koud
vijzelen
lauw

Basisgerechten

Mie Ayam Bangka
Eiermie met kip en paksoi geserveerd met kipp...
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen

Bijgerechten

Sambal Goreng Kentang Udang Peteh
Pittige garnalen met aardappel en petehbonen
Ayam Goreng Mentega Dua
Gebakken kip in een pittige botersaus
Babi Nanas Tiga
Zoet/zure varkensvlees met paprika en ananas
Ikan Bali Dua
Gebakken kabeljauw in een pikante ketjapsaus

Groente / fruitgerechten

Tumis Sayur Campur
Roerbak van Chinese kool, paksoi, prei, papri...
Asinan Bogor
Salade van vruchten en groenten met sausje

Acars

Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!