Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #819

Deze rijsttafel is geschikt voor 5 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
koken
stomen
bakken
marineren
vijzelen
stoven
pittig
frituren
zoet-zuur
koud

Basisgerechten

Nasi Peck Swie
Gebakken rijst met ei, erwten en ham
Nasi Kuning Dua
Gestoomde, gele rijst

Bijgerechten

Udang Goreng Tepung
Pannenkoekjes met garnalen
Sop Daging Sapi
Smakelijke soep van rundvlees en ribbetjes
Babi Kunyit
Gebakken reepjes varkensvlees met een ketjaps...
Sambal Goreng Tempeh
Pittige, zoete tempeh met heerlijke kruiden

Groente / fruitgerechten

Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus

Acars

Acar Djahe
Zoet/zure gember
Download de rijsttafel
Moment geduld!