Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #84

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
stoven
stomen
vijzelen
warm
koken
marineren
heet
frituren
koelen
pittig
blancheren
koud
lauw
zoet-zuur
zuur
rauw

Basisgerechten

Nasi Kebuli Kambing
Gestoomde rijst met geitenvlees en kokosmelk
Bihun Goreng
Rijstvermicelli met kip en garnalen
Nasi Liwet Kari Ayam
Gele rijst met kipfilet

Bijgerechten

Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus
Megono Udang
Gestoomde garnalenpakketjes met nangka
Ayam Dufi Hachee
Gesudderde kip met een frisse, zure smaak
Perkedel Tahu
Gefrituurde pittige tofuballetjes
Rendang Empat
Drooggebakken rundvlees in kokosmelk
Babi Buncis
Varkensvlees met sperziebonen
Tumis Menir
Gebakken varkensvlees met spinazie

Groente / fruitgerechten

Cah Paksoi Dua
Paksoi met kip en prei in bouillon
Pecel Tahu
Tahu, komkommer en tauge met een kruidige sau...
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Telor
Zure gekruide eieren
Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!