Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #895

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
heet
frituren
stoven
marineren
koelen
bakken
stomen
blenden
zoet-zuur
koud

Basisgerechten

Pangsit Mie
Eiermie met kip, varkensvlees en Won Ton ball...
Nasi Uduk Dua
Gekookte rijst met kruiden in kokosmelk

Bijgerechten

Tumis Tempeh Tauge
Gestoofde tempeh met tauge en kouseband
Ayam Katsu
Krokante kipfilet met knoflook en gember
Dadar Telor Bebek Saus Tomat
Omelet met garnalen en krab in tomatensaus
Loempia Dadar
Loempia van omelet met vleesvulling en saus

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...
Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!