Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #897

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
blancheren
stoven
frituren
koelen
marineren
bbq
vijzelen
zoet
grillen
blenden
zuur
pittig
lauw
koud
zoet-zuur

Basisgerechten

Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk
Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon

Bijgerechten

Frikadel Kepiting Djawa
Gefrituurde krabkoekjes
Udang Besar Bakar
Geroosterde grote garnalen van de barbecue
Ayam Bakar Taliwang
Hete, gegrilde kip met ananas
Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...
Tahu Gunting
Gefrituurde tahu met een pittig sausje
Smoor Daging Jakarta
Gesmoord rundvlees met kruiden en aardappels
Ikan Dengan Bumbu
Gefrituurde kabeljauwfilet met een tomatensau...

Groente / fruitgerechten

Babi Sayur
Varkensvlees met verschillende groenten
Jukut Urap
Salade van gemengde groente met een fris, pit...
Sayur Kari
Hamlappen met kokosmelk en kruiden

Acars

Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!