Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #9

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
warm
frituren
bakken
wokken
stoven
blancheren
zoet
pittig
oven
vijzelen
zuur
koelen
koud
heet
rauw

Basisgerechten

Nasi Kuning
Gekookte, gele rijst in kokosmelk
Bakwan Surabaya
Mie met gevulde vleespakketjes en gehaktballe...
Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente

Bijgerechten

Kaki Babi Ketjap
Varkenspoten met groenten in een bouillon
Sambal Goreng Dadar
Pikante omelet overgoten met kokosmelksaus
Dadar Kari Dua
Rolletjes van ei met een kerriesaus
Sambal Goreng Tempeh Kering Dua
Zoete, drooggebakken tempeh met droge garnaal...
Sop Kacang Merah
Soep van bruine bonen met varkenspoten
Ikan Kuning
Gestoofde makreel in bouillon
Besengek Daging Empat
Gesudderd rundvlees in een kokosmelksaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Bit
Zure rode bieten
Acar
Pittige zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!