Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #907

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
warm
stomen
wokken
vijzelen
pittig
frituren
stoven
heet
blenden
blancheren
oven
marineren
zoet-zuur
koelen
koud
rauw
zuur

Basisgerechten

Nasi Kuning
Gekookte, gele rijst in kokosmelk
Nasi Kuning Dua
Gestoomde, gele rijst
Bihun Goreng
Rijstvermicelli met kip en garnalen

Bijgerechten

Telor Bumbu Gule
Eieren en sperziebonen in kokosmelksaus
Tahu Tempeh Taoco
Tofu en tempeh met kip in pittige bonensaus
Tinoransak
Varkensvlees gestoofd met gember
Brongkos Daging
Gestoofd rundvlees met sperziebonen en keluwa...
Tempeh Masak Sayuran
Gestoofde tempeh en kouseband in bouillon
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon
Pindang Tetel
Gekookt rundvlees in bouillon

Groente / fruitgerechten

Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus
Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis
Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Telor
Zure gekruide eieren
Download de rijsttafel
Moment geduld!