Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #911

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
stomen
bakken
zoet
frituren
koud
blancheren
marineren
bbq
vijzelen
heet
zoet-zuur
rauw
lauw
koelen

Basisgerechten

Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen
Nasi Jagung
Witte rijst gemengd met mais
Nasi Peck Swie
Gebakken rijst met ei, erwten en ham

Bijgerechten

Babi Cin Tiga
Speklapjes in een saus met zwarte bonenpasta
Babi Ketjap Empat
Gestoofde speklapjes in ketjapsaus
Frikadel Kelapa
Gehaktballen met kokos in een ketjapsaus
Tahu Telor Dua
Omelet met stukjes tahu en een sausje
Lotek Djawa
Gemengde groenten met een aardappelsausje
Ayam Kuning Panggang
Gekookte gele kip van de barbecue

Groente / fruitgerechten

Telor Kukus
Gestoomde omelet met kokosmelk
Besengek Daging Tiga
Blokjes rundvlees in een dikke, kruidige saus
Tahu Telor Petis
Omelet met blokjes gebakken tahu

Acars

Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!