Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #965

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
koken
stomen
frituren
heet
blancheren
vijzelen
pittig
stoven
drogen
koud
lauw
bakken
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...
Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk
Mie Ayam Sayur
Mie met kip en groenten

Bijgerechten

Hati Ayam
Gebakken kippenlevertjes in ketjap
Bebotok Daging Pedis
Gestoomde koolpakketjes gevuld met pittig geh...
Magadip
Gestoofd rundvlees in kruidige boemboe
Kroepoek Tempeh Dua
Dunne, krokante tempeh in een jasje
Tongseng Kambing
Geitenvlees met kool in een zeer hete kokosme...
Cah Sayur
Gebakken speklapjes met tofu, champignons en ...
Tempeh Goreng Irisan
Gefrituurde plakjes tempeh

Groente / fruitgerechten

Tahu Telor Tiga
Omelet met tahu en pindasaus
Babi Buncis Dua
Varkensvlees met sperziebonen

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!