Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #980

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
stoven
vijzelen
pittig
frituren
zoet-zuur
marineren
rauw
blenden
koud
koelen

Basisgerechten

Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk
Mihoen Daging Sapi
Mihoen met rundvlees en paprika

Bijgerechten

Siomay Bandung
Gestoomde won ton met tahu, groente en pindas...
Sop Buncis
Kippensoep met sperziebonen
Chayote Santen
Pompoen met runderhaas en garnalen
Pesmol Ikan
Gestoofde vis in saus

Groente / fruitgerechten

Bubur Menado
Pap met kip en groenten
Asinan Bogor
Salade van vruchten en groenten met sausje

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!