Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Varkenspoulet

Vertaling

Daging babi

Kenmerken

Varkenspoulet is een hoeveelheid kleine stukjes varkensvlees. Varkenspoulet is gemaakt van mager vlees. Het wordt vaak gebruikt als vlees in bami of nasi en kan gemakkelijk worden bereid door de stukjes zo’n acht minuten te bakken.

Samenstelling

De slager gebruikt voor varkenspoulet meestal varkenslappen. Ook kan hij in dit produkt de mooiste "reststukken" gebruiken, die overblijven als hij het varkensvlees in mooie stukken wil snijden. Omdat Nederlanders weinig varkensgehakt kopen, is dit een mooie manier om deze resten toch te kunnen verkopen. Hoe kleiner de stukken gesneden worden, hoe eerder ze gaar zijn.

Smaak

Dit klein gesneden varkensvlees is goed te gebruiken in nasi en bami. Verder kan poulet overal gebruikt worden waar ook varkensvlees in verwerkt wordt.

Verkrijgbaar

Varkenspoulet koop je bij de slager of in de supermarkt.