Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Ayam Betutu
Cah Andewi
Oseng-Oseng Ketimun
Sambal Ketimun Tomat
Tjap Tjoy Tiga
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Sateh Pisang Coklat Keju
Bananenspiesjes in chocolade met geraspte kaas
Ingrediënten:
- 150 gr. pure chocolade
- 100 gr. geraspte kaas
- 50 gr. geroosterde pinda's
- 3 bananen
- halve dl. warme melk
Bereiding:
Stamp de pinda's grof. Laat de bananen goed koud worden in de koelkast, snijd ze in stukken en rijg ze per 3 aan platte satehstokjes. Laat de chocolade in de warme melk smelten en roer het door. Dip de sateh hier in en rol ze daarna door de pinda's. Laat de chocolade stollen en strooi er dan de geraspte kaas over heen.
Sateh Pisang Coklat Keju