Blijf altijd op de hoogte!

Ontvang de nieuwste recepten!

Doe gratis mee met de Indonesische kookclub!

Leer de Indonesische keuken ontdekken samen met de kookclub van Indonesisch Culinair! Houd jij wel van een uitdaging en ben je toe aan iets nieuws, dan is deze kookclub echt iets voor jou! De kookclub is gratis en een leuke uitdaging voor koks die wekelijks een nieuw recept willen uitproberen. Je kunt deelnemen aan de kookclub vanuit je eigen huis! Je wordt ondersteunt door een professioneel kookteam die al jouw vragen kunnen beantwoorden.

Elke week een nieuwe uitdaging!

Als je je hebt aangemeld ontvang je elke zondag een recept van de kookclub per email. Met dit recept kun je aan de slag voor de aankomende week. Wil je het eindresultaat laten zien, maak dan een foto van het gerecht en zie het binnenkort online! Foto's plaatsen wij in het recept wat je hebt gemaakt!

Ondersteuning van ons professionele kookteam!

Leer de Indonesische keuken op een hele leuke manier kennen en mocht je er even niet uit komen dan staat het kookteam voor jou klaar met raad en tips. Er kunnen altijd vragen zijn over een recept, dat is niet zo raar, de kookclub is er namelijk voor iedereen die wil leren. Het kookteam staat klaar om je te helpen, je kunt met al je vragen bij ze terecht. Je hoeft alleen even jouw vraag per email te stellen en je wordt dan zo spoedig mogelijk geholpen door een van de medewerkers uit het kookteam.

Meld je gratis aan voor de kookclub!

Vul je gegevens in en doe mee met de aankomende editie!

Naam / Nickname:
E-mailadres: