Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Telor Lombok

Eieren in een pittige kokossaus


Ingrediënten:

- 3 eetlepels olie
- 1 schijfje djahe
- 2 teentjes knoflook
- zout
- 3 uien
- 2,5 dl. water
- 50 gr. santen, blok
- 5 grote lomboks
- 8 eieren

Bereiding:

Kook de eieren hard en pel ze. Pel de uien en snipper ze fijn. Pel de knoflook en pers hem uit. Was de lomboks en hak ze fijn. Schil de djahe en rasp hem grof. Verhit de olie in een pan en fruit hierin de uien, knoflook, lomboks, djahe en wat zout ca. 3 min. Schenk het water in de pan en voeg de santen toe. Breng het geheel voortdurend roerend aan de kook tot de santen is opgelost. Voeg de eieren toe en laat het geheel, zonder deksel op de pan, nog ca. 5 min. zachtjes pruttelen.

Telor Lombok