Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Berdapan

Gevulde cassaverolletjes met gezoete kokos


Ingrediënten:

- 1 kg. cassave
- 150 gr. geraspte kokos
- 200 gr. gula djawa
- zout
- 50 ml. water

Bereiding:

Meng de kokos met de gula djawa en het water. Voeg zout naar smaak toe en schep alles in een wok op een laag vuur ca. 10 min. om tot het vocht verdampt is. Schil de cassave, verwijder de nerf, rasp het vruchtvlees fijn en kneed het met zout naar smaak. Breng in een gesloten pan ruim water aan de kook. Haal de deksel eraf, keer dit om, spreid hierop ca. 3 eetlepels van het cassavemengsel in de vorm van een omelet, zet de deksel terug op de pan (nog steeds omgekeerd) en laat de koek in 7 tot 8 min. gaar worden. Maak zo ook de rest van de koeken. Schep op elke koek over de lengte in het midden 1 eetlepel van het kokosmengsel en rol deze op.

Berdapan