Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Bubur Kacang Hijau
Zoete pap van kleine, groene erwten
Ingrediënten:
- 150 gr. kacang hijau
- 350 gr. geraspte gula djawa
- 1 daun pandan
- 2 ltr. water
- 7,5 dl. dunne santen
- 1 schijf djahe
- zout
Bereiding:
Week de kacang hijau een nacht in ruim water. Giet de kacang af en kook het in een pan met water in ca. 1,5 uur gaar. Schil en kneus de djahe. Doe de gula djawa, djahe en de daun pandan in de pan en kook dit tot de gula djawa is opgelost. Voeg de santen en zout naar smaak toe en breng alles opnieuw aan de kook.
Bubur Kacang Hijau