Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3605

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
frituren
stoven
vijzelen
pittig
stomen
zoet
marineren
bbq
grillen
koelen
blancheren
zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Lap Cheong
Gebakken rijst met Chinese worst en garnalen
Mie Ayam Sayur
Mie met kip en groenten

Bijgerechten

Ayam Ungkep
Gestoofde en gefrituurde kipreepjes
Pepesan Udang Dua
Gestoomde garnalen overgoten met ei en kruide...
Sateh Manis
Blokjes rundvlees aan een spies
Sosis Solo Dua
Gefrituurde rolletjes kippengehakt met kokosm...

Groente / fruitgerechten

Terong Bumbu Padang
Gestoofde aubergines in een kruidige saus
Lotek Djawa
Gemengde groenten met een aardappelsausje

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!