Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6357

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
vijzelen
stoven
heet
frituren
koud
oven
zoet-zuur
rauw
koelen

Basisgerechten

Mie Goreng Atjeh
Mie met Chinese kool en visballetjes
Laksa Udang
Garnalen in een bouillon met kokosmelk, tauge...

Bijgerechten

Gulai Domba
Gestoofd lamsvlees in een pittige kokosmelksa...
Gulai Bagar
Gesmoord, gekruid lamsvlees in kokosmelk
Kering Tempeh Kacang Teri
Drooggebakken pittige tempeh met gezouten vis...
Bandeng Ketjap
Makrelen uit de oven

Groente / fruitgerechten

Babi Sayur
Varkensvlees met verschillende groenten
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!