Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Udang Goreng Kecombrang

Gebakken garnalen met kecombrang


Ingrediënten:

- 500 gr. grote garnalen
- 1 theelepel zout
- 1 teentje knoflook
- 3 eetlepels olie

Bumbu:

- 5 sjalotjes
- 3 teentjes knoflook
- 10 rode rawits
- 1 kecombrang
- halve theelepel peper
- 1 theelepel zout

Bereiding:

Pel de garnalen, maar laat de staarten er aan zitten. Bestrooi de garnalen met het zout en knoflook en meng dit goed met elkaar. Verhit de olie en bak de garnalen gaar. Schep ze uit de pan, leg ze in een verwarmde schaal en houd ze warm. Snijd de ingredienten voor de bumbu fijn. Verhit de olie opnieuw en fruit de ui en knoflook hier in. Voeg peper, zout, rawits en kecombrang toe en schep het geheel goed door, laat dit even doorwarmen. Schep de bumbu over de garnalen.

Udang Goreng Kecombrang