Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Kue Semprit Sagu Keju

Kaaskoekjes van tapiocameel


Ingrediënten:

- 170 gr. tapiocameel
- 85 gr. zachte boter
- 85 gr. suiker
- 50 gr. parmezaanse kaas
- 15 gr. santenpoeder
- 1 ei
- 2 daun pandan
- zout

Bereiding:

Snijd de daun pandan in stukjes en meng het met het tapiocameel. Doe dit mengsel in een doek en verhit dit voor 1 min. op maximaal vermogen in de magnetron. Haal het uit de magnetron, roer het een keer door en verwarm dit opnieuw in een doek op maximaal vermogen voor 1 min. in de magnetron. Zeef het meel en laat het afkoelen.

Verwarm de oven voor op 150 graden. Splits het ei. Mix de boter met de suiker tot een luchtige massa en klop de eidooier er door. Roer het meel, de kaas en het santenpoeder door de boter. Meng alles goed door elkaar. Het deeg wordt kruimelig. Klop het eiwit met het zout stijf en spatel dit beetje bij beetje door het deeg totdat het deeg een geheel wordt. Leg bakpapier op de bakplaat en vet het in met boter. Spuit met een spuitzak rondjes op het bakpapier en bak de koekjes in 20 min. gaar en lichtbruin van kleur.

Kue Semprit Sagu Keju