Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Frikadel Paprika
Gevulde paprika's met kalfsgehakt
Ingrediënten:
- 500 gr. kalfsgehakt
- halve theelepel nootmuskaat
- 2 eieren
- 1 ui
- 1 mespunt nagelgruis
- 3 tenen knoflook
- 4 groene paprika's
- 1 eetlepel ketjap manis
- 3 eetlepels olie
- 1 theelepel zwarte peper
- zout
Bereiding:
Splits de eieren. Snipper de uien en knoflook fijn. Snijd het hoedje van de paprika’s en maak ze schoon. Kneed in een kom het gehakt, ui, knoflook, eidooiers, ketjap, peper, nootmuskaat, nagelgruis en wat zout goed door elkaar. Vul de paprikahelften met het gehaktmengsel. Bestrijk het gehakt met wat van het eiwit. Verhit de olie in een pan en leg er de gevulde paprika's in. Voeg een scheutje water toe, zet het vuur laag en leg de deksel op de pan. Braad de gevulde paprika’s in ca. 30 min. gaar.
Frikadel Paprika