Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Ayam Betutu
Cah Andewi
Oseng-Oseng Ketimun
Sambal Ketimun Tomat
Tjap Tjoy Tiga
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Ketjap Buncis
Sperziebonen in ketjap met tauge en pinda's
Ingrediënten:
- 250 gr. sperziebonen
- 1 ui
- 1 teen knoflook
- 2 lente-uien
- 50 gr. tauge
- handvol geroosterde pinda's
- 1 theelepel sesamolie
- 2 eetlepels ketjap
- 1 theelepel sambal
- 2 eetlepels water
- olie
- zout
Bereiding:
Snipper de knoflook en de ui. Snijd de lente-uien in ringen. Kneus de pinda's. Was de tauge en sperzieboontjes. Kook de boontjes even voor. Fruit in de olie knoflook, ui, lente-ui, sambal, sesamolie en zout. Roerbak de boontjes mee. Doe dan de ketjap en het water er bij en stoof tot de boontjes beetgaar zijn. Voeg de tauge en de pinda's toe en schep het geheel even om.
Ketjap Buncis