Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Gudeg Ceker
Ikan Nanas
Kolak Labu
Daging Panggang
Bami Goreng Hati Ayam
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Sayur Tumis Spruitjes
Gestoofde spruitjes en speklappen in bouillon
Ingrediënten:
- 1 kg. spruitjes
- 400 gr. speklappen zonder zwoerd
- 2 grote uien
- 3 teentjes knoflook
- 1 theelepel trassi
- 2 schijfjes laos
- 3 eetlepels olie
- 3 tomaten
- 2 bouillonblokjes
Bereiding:
Spruitjes schoonmaken, wassen, in vieren snijden en uit laten lekken in een vergiet. Spek in kleine smalle reepjes snijden. Snipper de uien en knoflook. Kneus de laos licht. Snijd de tomaten in stukjes. Fruit de uien, knoflook, trassi en laos lichtbruin in de olie. Voeg het spek en tomaten toe. Als het spek gaar is, spruitjes, bouillonblokjes en een beetje water toevoegen. Laat de spruitjes niet te gaar worden.
Sayur Tumis Spruitjes